Janek Villermann
21-aastat töökogemust toitlustuse valdkonnas
KOKKUVÕTE
Otsin tööd peakokana, toitlustusjuhi või nõustajana, hea mainega ettevõttes.Olen sihikindel,järjekindel,hea suhtleja.Usun et minu
töökogemus- ja organiseerimisoskus on kõrgetasemeline.Olen väga kiire õppimisvõimega,kohusetundlik,hea pingetaluvusega ja
rõõmsameelne meeskonnaliige. Meeldib osaleda uutes projektides!! Olen valmis andma oma panust ka vastloodava ettevõtte hea
maine kujundamisel või toimiva ettevõtte maine tõstmisel.
TÖÖKOGEMUS
Juhatuse liige
7Ürti OÜ Eesti
www.7urti.ee
03.2016 – …
Toitlustus
Tejevjuht ja peakokk
Teadur
TEKO Eesti
05.2015 – …
Haridus / Teadus
Praktiline teadus
Peakokk
Cest La Vie Eesti
09.2014 – 01.2015 • 5 k
Toitlustus
Kauba tellimine,tooraine eest vastutamine,kalkulatsioonid,inventuur,aruanned,a la carte ja grupitoitlustuse toitude
valmistamise ja serveerimise,konverentside ettevalmistamine ja teetindamine. Hotellis avanes võimalus nii praktikas kui ka
teoorias kohalike omapäraste roogade valmistamiseks ning turistide teenindamiseks.Juhendamine ja organiseerimine nii
köögis kui ka restoranis.
Peakokk
Meriton Old Garden Hotell Eesti
12.2013 – 01.2015 • 1 a. ja 2 k
Turism / Hotellindus / Iluteenused
Töö kirjeldus: Kauba tellimine,tooraine eest vastutamine,kalkulatsioonid,inventuur,aruanned,a la carte ja grupitoitlustuse
toitude valmistamise ja serveerimise,konverentside ettevalmistamine ja teetindamine. Hotellis avanes võimalus nii praktikas
kui ka teoorias kohalike omapäraste roogade valmistamiseks ning turistide teenindamiseks.Juhendamine ja organiseerimine
nii köögis kui ka restoranis.
Koolitaja
Meediakontaktide OÜ Eesti
09.2013 – 10.2013 • 1 k
Koolitus / Personalitöö
Koolituste teemal andmine: Toit kui kvaliteedimärk, kulinaarne ärkamine- vaatame toidule teise pilguga.
Peakokk
Plantago OÜ/Kalvi Mõis/St Petersburg/ Saint Jean Cap Ferrat Villa Prantsusmaa
08.2012 – 09.2013 • 1 a. ja 2 k
Toitlustus
Olen saanud palju praktiseerida välisriikides (Prantsusmaa,Venemaa),täiendades nii oma keelte kasutamise oskust kui ka
teadmisi eri rahvuste kommetest ning tavadest. Erinevate toidu valmistustöid ja serveerimisviise.
Toitlustusjuht
Ülemiste hotell OÜ Eesti
05.2004 – 08.2012 • 8 a. ja 4 k
Turism / Hotellindus / Iluteenused
Kauba tellimine,tooraine eest vastutamine,kalkulatsioonid,inventuur,aruanned,a la carte ja grupitoitlustuse toitude
valmistamise ja serveerimise,konverentside ettevalmistamine ja teetindamine. ja Hotellis avanes võimalus nii praktikas kui
ka teoorias kohalike omapäraste roogade valmistamiseks ning turistide teenindamiseks.Klientide teenindamine ja tekkivate
probleemide lahendamine,sageli ka tõlketööd.Juhendamine ja organiseerimine nii köögis kui ka restoranis.
Peakokk
City Cafe Catering OÜ/Domina City hotell/Ilmarine Residetse Eesti
10.2001 – 04.2004 • 2 a. ja 7 k
Toitlustus
Töötasime välja uut menüüt:buffe,a la carte,grupitoitlustus,hommikusöök,kauba tellimine,tooraine eest
vastutamine,tellimused majast välja.
Kokk
AS Tallink Grupp/Fantaasia ja Regina Baltica laevad Eesti
05.2002 – 07.2003 • 1 a. ja 3 k
Transport / Logistika
Toidu valimistamine, sereveerimine, esitlemine
Kokk
Carina AS Eesti
11.1997 – 10.2001 • 3 a. ja 11 k
Toitlustus
Gruppide toitlustamine,serveerimine,a la carte
HARIDUS
Ehte (Eesti, Kõrgharidus)
Hotellimajandus (Lõpetamata) Bakalaureusekraad
2004 – …
Majaka Teeninduskool (Eesti, Kutseharidus)
Kokk-pagar
1997 – 1999
Liige
Eesti peakkokade liit
2011 – …
PUBLIKATSIOONID
Den za Dnjom ajaleht
09.2004
Oma rubriik, mis ilmus iga nädal 8 aasta jooksul alates 2004-2012